Ремонт ювелірних прикрас

ГІД ПОКУПЦЯ

Догляд за ювелірними вставками

STDIAMOND

STDIAMOND

15 грудня 2020

Діаманти можна промити в мильному розчині і прополоскати в теплій воді. Щоб висушити діамант, акуратно протріть його не залишає ворсу тканиною, це дозволить відновити первісний блиск каменю.

Смарагд має включення, тому це дуже крихкий камінь, вкрай чутливий до ударів. Він вимагає дбайливого звернення. На відміну від інших дорогоцінних каменів, смарагд потребує особливого догляду.

Рекомендується уникати впливу на камінь прямих сонячних променів і високих температур, також слід уникати різкого перепаду температур. Уникайте потрапляння на камінь хімічних речовин, зокрема, містяться в миючих засобах.

Для відновлення блиску смарагду Ви можете акуратно протерти його натуральним оливковою або сандаловим маслом. Масло слід наносити поступово в невеликих кількостях.

Штучно вирощені перли містить в своєму складі органічну речовину, претерпевающее зміни на відкритому повітрі. Порівняно стійкий до впливу ударів перли потребує дбайливого ставлення, оскільки володіє ніжною пористою поверхнею. Тому слід уникати потрапляння на перли хімічних речовин, миючих засобів і косметичної та парфумерної продукції.

Рекомендується регулярно протирати перли м'якою тканиною, а також зберігати його окремо в спеціально призначеному футлярі.