Ремонт ювелірних прикрас

Публікації

Етапи виготовлення прикрас STDIAMOND

Етапи виготовлення прикрас STDIAMOND

STDIAMOND

STDIAMOND

16 грудня 2020

Пропонуємо Вам ознайомитись з процесом виготовлення ювелірних прикрас STDIAMOND.

Унікальність виробів бренду полягає в їх ексклюзивності, найвищій якості, рівень професіоналізму майстрів на всіх етапах процесу виробництва.

Про створення прикрас STDIAMOND можна говорити нескінченно, тому ми хочемо Вам розповісти про усі етапи виготовлення. Шедеври STDIAMOND зароджуються з легенд, міфології і сказань. Так з'являється на листку художника малюнок, під назвою ескіз, який виникає з безлічі промальованих варіантів, використанні правильних і точних поєднань кольорових гам для даного шедевра, обговоренні та врахуванні всіх можливих нюансів кінцевого результату, і тільки один з варіантів переходить в розробку ідеальних моделей STDIAMOND.

Після того, як створений ескіз прикраси, переходимо на не менш цікавий етап - 3Д моделювання. В якому модельєр перетворює поданий ескіз в тривимірну модель, розраховану з точністю до сотих часток міліметра, повторюючи всі задані параметри і форми. Модель завершена, ми наближаємося до наступного етапу «вирощування» воскового прототипу виробу за допомогою спеціальної технології 3D-друку, яка дозволяє отримати об'ємну воскову модель з усіма зазначеними параметрами.

І наближаємось до ще одного етапу, під назвою лиття, в яке входить безліч тендітних процесів, таких як складання модельного блоку (ювелірної "ялинки"), формування (заливка гіпсу в форму), вплив високої температури у спеціальній печі. В кінцевому результаті отримуючи виріб в металі, створений магічним способом. Далі виріб потрапляє до рук ювеліра, який, в свою чергу, трепетно ​​і дбайливо, професійної рукою і з умінням доводить виріб до досконалості, використовуючи всі техніки ювелірного мистецтва, підкреслюючи художню і технічну задумку.

І ми не втрачаємо важливий етап закріпки і художньої емалі, якщо того вимагає даний ескіз. Закріпка STDIAMOND являє собою не просто вставку каменів, а презентацію кожного каменю в оправі, незалежно від їх розміру і кількості.

Нанесення художньої емалі STDIAMOND можна порівняти з написанням картини, тому що емальєр - це художник, який використовує різні техніки для досягнення потрібного ефекту. Як один із прикладів - яскраво-барвистий живопис імпресіоністів.

На завершальній стадії виріб проходить останній етап огляду якості - ВТК. І тільки після затвердження народжується шедевр - ексклюзивна прикраса STDIAMOND.