Ремонт ювелірних прикрас

Публікації

Обручки STDIAMOND: колекція Хранителі

Обручки STDIAMOND: колекція Хранителі

editor

editor

01 вересня 2021

                                                                Дорогоцінні амулети

Вся краса українських орнаментів, їх глибокий сакральний сенс, їх сила, здатна захистити молоду сім'ю від усіляких негараздів, втілилася в декорі коштовностей з колекції «Хранителі».

                                                

                                                             Модель "Хранителі Спокою" 0001611

Елегантні золоті кільця майстри прикрасили візерунками, які, згідно з древньою традицією нашого народу, вишивають на весільних рушниках і вишиванках.

На зовнішній стороні кілець кольоровою емаллю нанесені найпопулярніші на Україні візерунки. Моделі «Хранителі Вірності», «Хранителі Благодать» прикрашені ромбами. Слов'яни вважали цю фігуру символ богині землі. Ромб служив добрим знаком, що приносить щастя і покровительствующим родючості.

 

                                     

                                                        Модель "Хранителі Постійності" 0001593

На обручках «Хранителі Гармонії», «Хранителі Дива» червоніє емблема Материнства в формі восьмиконечной зірки. Цей знак - оберіг для молодої дружини і майбутньої матері.

                                               

                                                       Модель "Хранителі Розкоші" 0004455

Вода, Зірки і Сонце - найпопулярніші знаки на Україні, що використовуються при декорі рушників і сорочок. Вода і Сонце - символи двох стихій, які створили життя на Землі. Їх розуміють як материнську (водну), і батьківську (сонячну) енергії. Зображуючи Зірки, наші предки висловлювали своє уявлення про структуру Всесвіту, наповненою гармонією. Дані обереги зображені на моделях «Хранителі Постійність», «Хранителі могутності» і «Хранителі Світу».

 

                                        

                                                            Модель "Хранителі Миру" 0001582

 Обручки з колекції «Хранителі» стануть своєрідними талісманами для нареченого і нареченої, які приносять молодятам щастя, що охороняють родинне вогнище і гарантують благополуччя. Всі без винятку обручки виготовлені з високоякісних матеріалів. При створенні коштовностей ювеліри марки STDIAMOND застосували ексклюзивні технології.

                                           

                                                    Модель "Хранителі Відданності" 0001595

Прикраси з 14-каратного білого і жовтого золота інкрустовані рубінами і білими діамантами, а також декоровані гравіруванням і емаллю синього, чорного, жовтого, червоного, зеленого кольорів.Відзначимо, що деякі моделі, наприклад «Хранителі Дива», мають два варіанти емалювання - як з зовнішньої, так і з внутрішньої сторони. 

                                             

                                                        Модель "Хранителі Довголіття" 0001563

Прикраси з 14-каратного білого і жовтого золота, інкрустовані рубінами і білими діамантами, а також декоровані гравіруванням і емаллю синього, чорного, жовтого, червоного, зеленого кольорів. Відзначимо, що деякі моделі, наприклад «Хранителі Дива», мають два варіанти емалювання - як з зовнішньої, так і з внутрішньої сторони. 

Обручки серії «Хранителі» від STDIAMOND неодмінно принесуть удачу, мир і спокій нової сім'ї.